AYDIN / SULTANHİSAR - Cumhuriyet Anaokulu

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ YENİ MÜFREDAT

May

Cumhuriyet Anaokulu sabah 5 yaş A/B/C şubeleriyle Yenipazar Ali Kuşçu Matematik Evi ve Köy Yaşam Merkezi'ne gezi düzenlenmiştir.Eğlenerek,öğrenerek doğayla matematik çalışmaları yapılmıştır.

May

Cumhuriyet Anaokulumuz  tarafından bahar şenliğini düzenlenmiş olup tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Cumhuriyet Anaokulu olarak çoşkuyla kutladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nezninde düzenlenen "Çocuk Gözüyle 23 Nisan" adlı ilçede düzenlenen okullar arası resim yarışmasında,okulumuz öğrencilerinden 5/C şubesi Asya SÜER  1. olmuştur.Öğrencimizi kutlar,başarılarının devamını dileriz.

Nis

Bölgemize özgü fidanları toprakla buluşturarak, çevre bilincini, doğa sevgisini öğrencilerimize kazandırmak ve gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya mirası bırakmak amacıyla düzenlenen Yöresel Ağaç Dikimi  etkinliğini gerçekleştirdik. Eğitim  veren Sultanhisar Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Ziraat Yüksek Mühendisi Sevtap ERBİLEK'e emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

'SAĞLIKLI BESLENME,FİZİKSEL AKTİVİTE ve DİYABET EĞİTİMİ'  SULTANHİSAR DEVLET HASTANESİ 'nde çalışan Tülin SARIKAYA ve Seda SARAÇ ebeleri tarafından okulumuz öğrencilerine eğitim vermiş bulunmaktadırlar.Okulumuz adına hastane ve ebelerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103.yılını Cumhuriyet Anaokulu olarak kutladık.

Mrt

Cumhuriyet Anaokulu sabah grubu 5 yaş/A şubesi  çiçek sera gezisi yapmıştır.

Mrt

CUMHURİYET ANAOKULUMUZ  01-07 MART DEPREM HAFTASI ile 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü faaliyetleri kapsamında eğitim ve tatbikatı gerçekleştirmiştir.

Şbt

OKULUMUZDA 2.DÖNEM EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEDBİRİ NARKO-ANNE VE NARKOREHBER EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.YARI YIL KARNE GÜNÜ CUMHURİYET ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ KARNELERİNİ ALDI.TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri  1 yaş büyüdük partisinde çok eğlendi.Ayrıca Kostüm Partisi ve Şapka Partiside öğretmenlerimiz tarafından düzenlendi.

CUMHURİYET ANAOKULU 5 YAŞ SABAH GRUBU ÖĞRENCİLERİMİZ POSTANE GEZİSİ YAPMIŞTIR.

YERLİ MALI HAFTASI