Okulumuz Hakkında

.
 Fotoğrafı

VİZYON

Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı sevgi, güven, barış ve hoşgörü anlayışının hâkim olduğu, Okul aile işbirliği içinde; İnsan, aile, yurt, doğa ve çevre sevgisine sahip, yaratıcı, paylaşımcı ve sorumluluk alabilen birey yetiştiren, öğrenmeyi öğrenen, kurum kültürünü yaşatabilen, bugün ve gelecekte verdiği eğitim ile adından söz ettirmeyi başaran, iz bırakan, sistem geliştirebilen örnek ve tercih edilen bir okul olmak

MİSYON

Milli birlik ve beraberliğimizi perçinleyen, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak geliştiren, bilgiyi sorgulayan, öğrenen, öğrenmesini bilen, disiplinli ve özgüven sahibi olan, sorumluluk alabilen, bilinçli, düzenli, çevresiyle uyumlu, inisiyatif sahibi(doğruyu bilebilen)duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebilen Adalet duygularına sahip, üst eğitim düzeylerine hazırlanmış, saygıdeğer bireyler ve liderler yetiştirmektir.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine uzaklık 5 km,İl merkezine uzaklık 35 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi